Bed and breakfast Noord Brabant

Mijn eerste kennismaking met Bed and Breakfasts begon in Toronto toen ik naar de beurs ging. Dit was mijn eerste reis naar Europa en ik ontmoette een vriend van mij in een café en werd verliefd op deze plek. Ik bleef bij hem en ontdekte dat we een groot deel van ons leven deelden.

Ik ging verschillende keren terug naar mijn land, maar keerde altijd terug naar de omgeving van Toronto, en deze keer wilde ik weten of er andere mensen waren die naar Europa waren gegaan. Die waren er, en ik ontmoette mensen van over de hele wereld die verbonden waren met mijn vrienden in Toronto.

Ik sprak met hen en ontdekte dat sommigen van hen de reis hadden gemaakt, of in de toekomst zouden gaan. Ze vertelden me dat het leuk was om te gaan en dat we het leuk hadden. Ik realiseerde me dat mensen zoveel misten. Het leek me dat ze de beste dingen misliepen die op vakantie kunnen gebeuren. Ik heb wat ideeën gedeeld over wat je daaraan kunt doen en waar je voorzichtig mee moet zijn als je een reis naar Europa maakt.

Coffee, Cup, Macbook, Laptop, Working, Breakfast, Bed

Waar je in Europa altijd op moet letten zijn bijvoorbeeld zakkenrollers en overvallen. Het is belangrijk dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt.

zakkenrollers zullen er altijd zijn als je een reis naar Europa maakt. Het is het beste om jezelf bezig te houden en te voorkomen dat er iets van je wordt gestolen. U kunt uw belangrijkste documenten (paspoort en creditcards) het beste altijd bij u hebben. Als u op skivakantie bent in Frankrijk, of wat dat betreft in Griekenland, laat u uw tassen of rugzak nooit onbeheerd achter. Als u in een taxi zit, kunt u het beste de chauffeur vertellen waar u heen moet en ervoor zorgen dat u weet wie u ophaalt.

Dingen waar je op een nieuwe plek voorzichtig mee moet zijn, zijn ziekte, alcohol en waakzaamheid (diefstal, beroving en mishandeling).

U kunt reizen het beste vermijden als u de afgelopen 10 jaar een bepaald land heeft bezocht. U moet uw arts raadplegen over de immunisaties die u mogelijk nodig heeft en een paar injecties krijgen. Het is belangrijk dat je voldoende eet en drinkt om jezelf gezond genoeg te houden om een ​​flink aantal jaren te reizen. Zweeds snorkelen is populair in het Middellandse Zeegebied en Capri is ook goed.

Vaccinaties zijn ook erg belangrijk. Alle vaccinaties die u nodig heeft, moeten up-to-date zijn.

Het is belangrijk dat u bij aankomst al uw reisdocumenten ophaalt. Verpak ze in een afgesloten plastic zak en bewaar ze te allen tijde in uw bagage. Op die manier kan niemand uw documenten uit het zegel halen als het tijd is om door de douane te gaan.

Als je erover denkt om in de nabije toekomst naar Europa te reizen, zou ik je een paar websites willen aanraden die je een overzicht geven van wat je kunt verwachten, wat je moet doen en waar je heen moet. U kunt steruyou'revelandtoexpatriate.com en er zijn ook andere sites zoals deze.

Het is belangrijk dat ieder van ons het initiatief neemt en besluit om expat te worden. Het is een ongelooflijke plek om te reizen en je zult zoveel steun krijgen van de gemeenschap in Europa. Het zal een ervaring zijn die je dierbaar zal zijn en jaren na je vertrek zul je je nog steeds de vriendelijke kameraadschap onder Europeanen herinneren.

Kortom, als je een expat wordt, vooral als je van reizen houdt, zul je merken dat het gemakkelijk is om te integreren in de gemeenschap en deel uit te maken van hun familie. Je vindt hier geweldige kansen en je kunt ook je gezin thuis ondersteunen met financiële middelen.

Het belangrijkste om te onthouden is om snel geïntegreerd te raken in hun samenleving, niet veel expats kunnen dit, maar het zal een verrijkende en bevredigende ervaring zijn.