Wat is pantser?

Viking Lamellar Pantser Metaal | Dragonheart

Ik kwam onlangs een artikel tegen dat bepantsering wat verplicht is van een schelpenaardewerk, alles moet worden aangeraakt. Hij maakte deze verklaring en ik vond het interessant. Hij zei dat alles moet worden aangeraakt. In de normale zin zou dit betekenen dat er een soort van aanraking moet zijn. Zo niet, dan gaat het verloren. Net als bij de multi-touch business van staalproducten en gegoten producten, is dit niet alleen de kwaliteit die metalen producten of producten die in de brede arena worden gemaakt moeten hebben, maar is er ook het bedrukken van de artikelen. Dit kan van alles zijn, van hoe de objecten zijn gemaakt of waarom het eruit ziet zoals het eruit ziet. Soms zie je dingen die op beeldende kunst lijken, en als je ze in objecten ziet, zijn het eigenlijk twee lagen kunst, of een verflaag.

Het proces van schuren en snijden is wat tegenwoordig bekend staat als het ambachtswerk. Er is een oude manier om dit ambacht te doen, die werd doorgegeven uit de oudheid. Dit bracht veel repetitief, hard werk met zich mee, en volgens de moderne definitie arbeidsintensief. Vóór de moderne industrieën waren gereedschappen die werden gebruikt eenvoudig, handgereedschap. Metaalbewerking stond bekend als magisch werk en paardenwerk. De smid zag metaal op een verdachte manier en gebruikte het vervolgens op zijn vrouw of kind. Tegenwoordig worden dergelijke processen meestal door een machine uitgevoerd dan door een mens. Veel soorten metaal worden echter overal vandaan gehaald en niet al het metaal wordt gebruikt. Er is een methode voor een smid om metaal te vragen om binnen te brengen, maar wanneer het metaal binnenkomt, geven ze dat vaak niet allemaal uit. Dit houdt in dat er een soort regel is dat dit gebeurt, niet alle metalen zijn toegestaan.

Metaalbewerking, kunst, magie en kunst in het algemeen worden verondersteld een proces op langere termijn te zijn dan algemeen wordt aangenomen. Kunstwerken in plaats van iets anders worden gemaakt dat we allemaal elke dag zien. Ze zijn echter in veel oude teksten in de geschiedenis en in mensenzielen vastgelegd.

Ook is de perceptie van een ambachtsman die iets anders dan zijn menselijke handen, uitrusting en gereedschap gebruikt, eigenlijk wat hij achter die creatie doet. Dit zijn methoden van wat hij uiteindelijk niet doet, maar een praktijk van zijn ambacht en vakmanschap. Het hoeft niet alleen gebaseerd te zijn op de tools en tools die bij het proces betrokken zijn. Toen ik de ronde vorm overwoog, zag ik overeenkomsten met de creatiestijl van de smid. Bronnen waar we tegenwoordig naar opkijken, beschikken over technieken zoals het schaven van het paneel naar de slokdarm van het paneel, en dan terug naar het paneel, en meer. Deze stijl is het soort consistentie dat in de geschiedenis niet veel is veranderd. Nogmaals, dit is misschien niet zo ver verwijderd van het proces dat de smid heeft doorgemaakt.

Dan is er het technologische aspect van de dingen. De gereedschappen die nodig zijn om metaal en kunst te produceren, bestaan ​​al honderden en honderden jaren, maar kopieermachines ontwikkelden nieuwe ideeën en efficiëntere gereedschappen om het werk te doen.