Zuid afrika safari

Elephant, Safari, Animal, Defence, Africa, Savanna, Zoo

We willen alle reizigers die van plan zijn Zuid-Afrika te bezoeken ons oprechte advies geven.

1 Week Zuid-Afrika safari:

Het is heel gemakkelijk om alle belangrijke bestemmingen in Zuid-Afrika in ongeveer 2 weken te zien tijdens een Zuid-Afrikaanse Safari. Binnen 2 weken na aankomst verblijf je in onze luxe B&B's in het uitgestrekte Central Karoo Park, Nelspruit, een waar paradijs voor wilde dieren. Tijdens uw safariverblijf in een B&B bent u gemakkelijk binnen de parkgrenzen en geniet u van de rust en stilte van de regio en de veiligheid van onze luxe pensions.

Na Central Karoo park is de meest populaire safari in Zuid-Afrika de Garden Route. De Tuinroute ligt in de Oost-Kaap, een relatief kleine regio op de kaart van Afrika. Deze safari-ervaring gaat niet alleen over de safari. Het gebied is bezaaid met bloementuinen en boomgaarden en eindeloze mogelijkheden voor recreatieve activiteiten, zoals vissen en wandelen door de wildernis. Tijdens deze safari kun je genieten van een traditioneel Zuid-Afrikaans diner, waarbij je wordt gesust door het geluid van de vroege dageraad, een voorbode van het wilde wild.

De boomgaarden van de Tuinroute zijn een speciale traktatie, als een magische droom, die velen van jullie niet lang zullen vergeten.

De Garden Route safari's gaan niet alleen over de safari. Een echte Zuid-Afrikaanse safari-ervaring omvat wandelingen en boottochten langs de Cape Floral Trail, wandelen in het Cape West National Park van de Garden Route en natuurlijk een bezoek aan Robbeneiland.

2 Weken Zuid-Afrika safari:

De brullende woestijn blijft de reiziger in de buitenlucht aantrekken. Het Cape West National Park van de Garden Route en het Addo Elephant National Park van de Garden Route behoren tot de beste plekken in Zuid-Afrika om het steeds diversifiërende scala aan dieren in het wild te zien.

In dit geval wordt er een Continental Breakoff Point-safari uitgevoerd in het park, dat op ongeveer twee uur rijden van Kaapstad ligt. Het ervaren van deze safari combineert landschappen, dieren in het wild, ontspanning en archeologische activiteiten.

Andere topbestemmingen voor safari's zijn te vinden in de vele nationale parken van Zuid-Afrika, zoals Addo Elephant National Park, Cape West National Park, Kariega Game Reserve, Langkloof Natural Reserve, Mpumalanga en Pilanesberg National Park.

Of u nu kiest voor een visreis tijdens uw vakantie in Afrika of gewoon voor een bezoek aan de Kaap Westkust; u zult nooit spijt krijgen van uw beslissing.

3 Weken Topsafari:

Voor de ultieme safari-ervaring heb je ongeveer 3 weken nodig om alles te zien en te doen wat je safari-operator Germain Raby-Vosburgh et al. suggereren op hun uitstekende website: http://www.aardvarksafaris.com/articles-southafrica-travel.htm.

Dit betekent dat je een gevoel krijgt voor elk van de Safari's in Zuid-Afrika, maar ook een echte Afrikaanse ervaring.

Op de "Tuinroute" vindt u de bon-relatieve Zuid-Afrikaanse kledingwinkel Phialuff Naturaliste, die u meeneemt op een vogelspotsafari in het Pilanesberg National Park.

In Port Elizabeth zult u genieten van het natuurreservaat Niahypoog in de droogste plaats van de Tuinroute, de bakermat van de mensheid.

Dit is een plek met zo'n diversiteit, met zijn eigen ecosysteem, het is een toevluchtsoord voor de bedreigde tien soorten neushoorns en meer dan 34 soorten vogels. Je zult ook offroad-leeuwen, bergzebra's, brilberen en meer dan 230 soorten bomen zien in de grenzen van het park.

Bij het boeken van dot the Rhino, krijg je neushoornmoeder en babyneushoorns en de rest van de babykudde te zien terwijl ze worden geboren.

De safari-reservaten Sanibility Ridge en Super Terrace, in de Oost-Kaap, zijn de meest populaire safari's in Zuid-Afrika en bieden samen 2000 dieren en een verscheidenheid aan goed-Seattle-panorama's.

De safarivoertuigen zijn comfortabel en ruim en hebben vaak een gravel of WD voor gladdere tracks. Net als bij andere reservaten bieden de Sanibility Ridge en Super Terrace een overvloed aan gameviewing in een rustige, afgelegen en natuurlijke omgeving.

U zult kilometers over een stoffige weg moeten lopen of rijden, maar wanneer u uw stopplaats bereikt, wordt u begroet met andere wilde dieren die doen waarvoor ze zijn geboren, alleen wilde dieren in Zuid-Afrika. Van de zes eendensoorten van Afrika, die in hun natuurlijke habitat te zien zijn, zijn hier ook aanwezig.

En over bomen gesproken, er zijn beroemde stand-alone in hun cederbosstruiken, met een groot aantal eucalyp-ceders.