De charter Grand Prix

Hotel Middelburg

Door bedrijven geboekte hotels

Vergelijk deze hotels niet met die van de chartermaatschappijen! Ze zijn totaal verschillend. Kijk bij het kiezen van uw hotel echter alleen naar de tarieven, niet naar de inbegrepen voorzieningen (behalve natuurlijk die zeer weinige hotels die noodzakelijkerwijs een inclusief servicevoordeel hebben). Wanneer u verblijft in een hotel dat door het bedrijf is geboekt, moet u misschien betalen voor extra mensen die u vergezellen naar restaurants, evenementenlocaties en sociale activiteiten. Het kan ook zijn dat u alleen voor uw kamer moet betalen, in plaats van een kamer te huren, als u met een grote groep reist.

Extra diensten

Vanaf het moment dat u in uw hotel aankomt tot het moment dat u vertrekt, zal uw reisagent, het hotelpersoneel of een conciërge u informatie geven die het u gemakkelijker zal maken om van uw vakantie te genieten. Een reisconciërge is uw intieme link met lokale en wereldwijde experts in de reis- en gastvrijheidsindustrie. Hun advies en kennis zullen u niet alleen helpen om van uw verblijf te genieten, maar zullen het u ook gemakkelijker maken om uw volgende reis te plannen.

Vakanties en speciale bestemmingen

Vakanties, speciale bestemmingen, carnavals, tentoonstellingen en andere educatieve en amusementsevenementen worden meestal van tevoren geboekt. Zo kunt u optimaal profiteren van attracties, shows, concerten en nog veel meer. Als u een cruise heeft geboekt, is er een goede gelegenheid om de Rivièra in Monaco te bezoeken, een stad met een prachtige architectuur en een weelderig strand aan de Middellandse Zee. Geschiedenis wordt gevierd in het Museum van Geschiedenis en Wetenschap. Kunstliefhebbers hebben veel te bekijken in Monte Carlo, waar een veelgeprezen galerie van lokale en internationale kunstenaars hun werken tentoonstellen. Er is een natuurhistorisch museum in Theinia; een kindermuseum met ruimtethema; een post-ageshotel waar oude replica-instrumenten elke dag muziek maken; en een wetenschapsmuseum met een opmerkelijke collectie dinosaurussen en ruimtevaarttechnologie.

De Grand Prix van Monaco is natuurlijk het beroemdste evenement in Monaco. De race in dit piepkleine Monaco is in de loop der jaren zeker aan populariteit gewonnen. Bij het snuffelen in de massa’s Gazprom-kaartjes zouden velen zeker hebben toegegeven dat ze het moeilijk zouden hebben om kaartjes met korting te krijgen om hun favoriete voetbalteam op de zestigduizend meter te zien. De race vindt plaats aan de voet van de Alpen in Chantilly en is voor een deel van het traject bedekt door sneeuw. Miljoenen toeschouwers omzoomden de straten terwijl beide teams zich een weg baanden naar de finishlijn. Met meer dan dertig jaar ervaring in het runnen van Ferrari- en Formule 1-auto’s, hadden de meesten kunnen voorspellen dat de vlaggen in de laatste fase van de race atabaçao (de helft van de afstand) zouden zijn in plaats van de traditionele 3e plaats lijn. In aLuck of lucky gods niets! Maar de fans zijn er wel gekomen!

Monaco en Frankrijk, Nederland en Zweden

Onder de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk vinden we Monaco. Er zijn zoveel redenen om Monaco te bezoeken dat je het misschien wel als een van de opties moet zien. De plaats wordt geassocieerd met royalty en een sprookjesachtige sfeer. De Grand Prix van Monaco is waarschijnlijk de beroemdste race op het Grand Prix circuit van Monaco. Het is een sport die al sinds de jaren 60 wordt beoefend en is nu de beroemdste en meest verwachte race op de racekalender.

De Grand Prix van Monaco wordt het hele jaar door bedekt door een bergketen. De bergen zorgen voor een goede afkoeling vanwege het warme, vochtige weer. Het circuit heeft veel haarspeldbochten en dramatische smalle secties speciaal tenen en hoeken. De Grand Prix van Monaco is de enige Formule 1-race ter wereld die in monocoques wordt verreden. De combinatie van hoge snelheid en grote gebieden met gesloten circuits biedt de beginnende en gevorderde coureur alleen de beste wegen om te navigeren.

De Franse racekalender wordt door een groot deel van Europa gevolgd. De Grand Prix van Monaco in Parijs is een beroemde race die elke Pasen in Parijs wordt gehouden. Elk jaar ontvangt de race meer dan 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld. De Grand Prix van Monaco in Fiorano is de op één na belangrijkste race in Italië. De race wordt gehouden in het voorjaar, vaak prachtig in de zon. Ondanks de zwaardere rivalen in de strijd, hebben de straten van Fiorano een unieke aantrekkingskracht. Bekend als het “Eiland van de Zon”. Ondanks de uitdaging, en de superieure machines, vinden de fans dat er nog steeds geen vergelijking is met het gevoel van het circuit.

Monaco en Ferrari

Hoewel de Monaco-familie heeft geworsteld om hun sponsorimago te behouden, door zich bij Ferrari aan te sluiten, hebben zij alle branding en marketing in één bedrijf. Hoewel hun nieuwe koppeling nogal emblematisch lijkt voor Ferrari en hun nieuwe partnerschap met Ferrari kan proberen om de zichtbaarheid van het merk, Monaco en wereldwijde aspiraties te verhogen.

De Grand Prix van Monaco wordt in de lente gehouden; verleidelijk in de zon en koeler dan in het midden van de winter, en op locaties die uniek zijn in april.