5 manieren om van kamperen te genieten

Camping Zuid-Holland

In de kern houdt kamperen in dat je fysiek geniet van je omgeving. Er zijn echter vele andere manieren om ten volle van kamperen te genieten dan alleen maar slapen. Hieronder vindt u vijf veelgebruikte manieren om het maximale uit uw kampeerervaring te halen.

1. Varen of kajakken

Vals! U kunt van kamperen genieten door een waterscooter of kajak mee te nemen op uw kampeertrip. Hoewel het misschien niet voelt alsof het “echt” kamperen is, zult u nog steeds kunnen genieten van veel van de luxe die u zou hebben terwijl u zich verschanst in een huis of camper. Neem een paddle board, kajak, of beter nog, een kano, op uw kampeertrip. Hoewel je misschien niet de 3000 M.A.S.H. computergestuurde stem geactiveerd systeem dat u begeleidt, zult u nog steeds in staat zijn om te praten met je vrienden en familie. Mensen hebben nog steeds hun “zesde zintuig” en kunnen nog steeds communiceren via technologie.

2. Neem een camera mee

Niet waar! Hoewel sommige kampeerders ervoor kiezen om een camera te gebruiken, gebruiken de meesten een camcorder. Een camcorder is niet zo gedetailleerd of helder als een gewone camera, maar je kunt er wel de mooiste natuur mee vastleggen. Het gezichtspunt van een camera is gewoonlijk beperkt tot het beeld dat door de lens van de camera wordt verkregen. Door een camcorder of digitale fotocamera te gebruiken, kunt u een bredere hoekopname maken waarmee u de omliggende gebieden van de camping kunt zien.

3. Verlaat de camping schoner

Niet waar! U kunt helpen de camping schoner te houden door een paar dingen te doen. Als je een biologisch afbreekbare zeep meeneemt, neem die dan mee om je handen en kleren te wassen. Je kunt ook je eigen afwaszeep maken door een half kopje zuiveringszout te mengen met een kwart liter water. Dit maakt de zeep “hard” zodat hij veilig is om op je huid te gebruiken. De bedoeling hiervan is dat zelfs als u uw biologisch afbreekbare zeep “kwijtraakt”, de geur toch uit het milieu wordt verwijderd.

4. Herverpakken

Vals! U moet alles uit uw camping EHBO-kit en uitpakken voor de dag. Neem alleen wat je nodig hebt om een bepaalde taak te doen, en laat de rest thuis. Maximaliseer de tijd die u aan een kampeertrip besteedt door alle voorwerpen mee te nemen die u kunt gebruiken voor een taak die u kunt uitvoeren terwijl u weg bent. Bijvoorbeeld, een vishengel is een geweldige multi-purpose tool die kan worden gebruikt om te jagen op voedsel, vissen, verzamelen brandhout, andyo bouwen van een schuilplaats.

5. Ga met een buddy

Reizen met een buddy is een geweldige manier om een camping te verkennen. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat verschillende mensen verschillende stijlen van reizen hebben. Er zijn bepaalde regels van de weg voor iedereen. Het doel van deze gids is om u te laten zien hoe u veilig over de weg kunt navigeren – dus stop bij dingen die snel uw interesse wekken. Deze gids is niet bedoeld om het leven voor u gemakkelijker te maken, maar om gewoon enkele van de basisoverwegingen te schetsen waarmee u rekening moet houden. De bottom line is dat als een algemene vuistregel, bent u beter af vertrouwen dat u kunt omgaan met elke camping situatie die u wordt gepresenteerd met. Vanuit een juridisch oogpunt, bent u ook onwaarschijnlijk te zijnassesafeguard omdat de meeste van de tijd, mensen zijn bang om te worden aangeklaagd, maar eigenlijk hebben weinig zorgen te maken over. Een algemene vuistregel is om minstens acht tot tien voet verwijderd te blijven van alles wat zich op of nabij de grond bevindt.

Deze algemene vuistregel is eigenlijk echt nuttig, en kan worden gebruikt voor RV camping ook. asso agencysnowguard rv accessoireszijn nuttig om te hebben op een kamp. Het hebben van eenKitchen Essentials Kitrunnethat items zoals granen, suiker, bakpoeder, en meel en pasta saus, evenals duidelijke voorraad water, is een levensreddende techniek. Extra dekens, handdoeken en plastic serviesgoed kunnen erg van pas komen, maar zijn niet absoluut noodzakelijk.

Dit laat de deur open naar alle leuke dingen die je met je camper kunt doen. Maar hoe zit het met die klusjes? Dat is waar de “rubes” in het spel komen. De klusjes vallen uiteen in twee hoofdgroepen. Het soort dat je doet om te zorgen voor uw reguliere klusjes, en het soort klusjes die je doet om te zorgen voor camping klusjes.

Als je vooral kampeert, dan denk je waarschijnlijk niet aan het huishouden,” de klusjes die je doet om te kamperen zijn waarschijnlijk ook routine, nietwaar?”