Schilderen

Kunst schilderen, wat is het precies? | Welke onderwerpen schilderen?

Als kind heb ik altijd moeite gehad met tekenen. Op die leeftijd kocht mijn moeder gewoon een penseel voor me en zei "ga je gang" en haalde een blanco vel papier tevoorschijn en zei gewoon "teken". Ik heb nooit begrepen waarom mensen zulke dingen zouden willen doen. Vaak staarde ik alleen maar naar het penseel en schilderde nooit.

Pas toen ik naar de universiteit ging, begreep ik eindelijk wat "penseel" betekende. Ik geloof dat het teruggaat tot de vroegste dagen van de beschaving. Het woord zelf betekent "schilderen" en uit de vroegste geschriften blijkt dat de mensen het penseel gebruikten voor kalligrafie. Het penseel werd gebruikt om de binnenkant van grotmuren te versieren. Het handvat was gemaakt van been of misschien hout. Hoe meer je het gebruikte, hoe mooier het werd. Ik heb nooit kunnen begrijpen waarom de holbewoners zo blij waren iets te hebben om te versieren, om zichzelf een klein meesterwerk te geven!

Het idee van een carrière in de schilderkunst heeft mij altijd gefascineerd. Het is zo'n tijdverdrijf van kunstenaars om zich te kunnen uitdrukken. Ze vinden het altijd moeilijk om een figuur of een achtergrond te tekenen. Het lijkt altijd een vraag te zijn van wat te tekenen. Ik heb altijd gedacht dat als je je maar iets kon voorstellen, je het ook zou kunnen tekenen. Het is gewoon mijn persoonlijke theorie dat een kunstenaar een geest moet hebben om uit te drukken terwijl hij een talent heeft om te tekenen. Als je talent hebt om te tekenen, dan zal het je nooit ontbreken om te proberen te tekenen. Wat belangrijk is, is hoe je probeert te tekenen wat er op het papier staat.

Als je aanleg hebt voor schilderen en je bent bereid om te leren, dan zul je je nooit vervelen als het gaat om competitie op het gebied van schilderen. Er zijn zo veel gebieden op het gebied van schilderen dat je je kunt specialiseren in. U kunt zich richten op woonkleuren of u kunt zich richten op interieurs. Er is gewoon zo veel te leren, en je kunt nooit genoeg kennis hebben als het gaat om het gebied van schilderen. Je moet kennis opdoen over de verschillende soorten schilderkunst en wat elk met zich meebrengt. Je talent zal dicteren welke carrière u zult nemen als je na te streven dat als je carrière in de schilderkunst.

Volgens het U.S. Bureau of Labor Statistics behoort het schildersvak tot de meest ontevreden vakgebieden ter wereld. Dit komt vooral door de slechte kwaliteit van het werk en de arbeid die er wordt verricht. Er zijn slechts zeer weinig kansen voor een persoon om een baan in de schildersector te krijgen. Misschien bent u een nieuweling en weet u gewoon zeker dat u niet in de schildersector wilt werken. Wat hier echter van belang is, is niet het soort baan dat je zult krijgen, maar het soort carrière dat je zult krijgen. Er is een enorme vraag naar grote kunstenaars in de markt.

De meeste grote bedrijven zijn tegenwoordig bereid om mensen aan te nemen, alleen maar om een nieuwe werknemer te krijgen. Ze betalen goed en bieden medische voordelen. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat je gelukkig zult zijn in je nieuwe baan. Het is zeker dat je in staat zal zijn om andere bronnen te vinden om je heen om een goede baan in de schilderkunst te krijgen, zorg er gewoon voor dat je er klaar voor bent.